Kebas tangan

Hi mommy, kandungan sy skrg 14 minggu 6 Hari .. ni first pregnancy sy. . Sy umur 30 tahun.. sejak 2 minggu ni tgn saya kiri kanan setiap hari kebas mase tidur.. adakah normal ?

2 Các câu trả lời

Normal puan, sy pun pernah kena masa mula2 mengandung sampai minta mak urutkan, tapi tak hilang 😆 sy biarkan je kalau tidur sy tak himpit sbb kalau sy himpit masa tidur sakit dia buat rasa tak selesa. Sy biarkan je lama2 hilang sendiri.

Sy pregnant 14w jgk..dah mula rasa bila bangun tdo tangan kebas2 dan paling sakit bila kaki krem org panggil tarik menkarung tu..sy baru try makan pil kalsium ikut saranan doktor kk tapi kena beli sendiri di farmasi.