Pickles jeruk

Hi mommy’s, i baru 11week preggy for 1st baby. Lately mulut teringin sgt nak makan pickles jeruk dlm botol tu, tapi husb tak bagi makan sbb ada cuka. nak tanya mommy’s boleh ke kita makan jeruk timun tu ya? Ya allah type ni pun dah banjir air liur. Teringin sgt 😖

1 Trả lời

Rsa nya xelok,sbb kandungan sis bru 11 weeks.Tp klu tringin sngat,blh mkn sikitt je.Satu pn dh ckup.Utk hilangkn keinginan shaja.Risau sbb apa2 blh tjadi d awal kehamilan sis🫶🏻

1y trước

Pickle jeruk tu sama je rasa macam timun jeruk dlm double cheese burger mcd tu sis. Tu pickle jeruk la tu. Kalau setakat dalam burger tu sy makan je. Yg dalam botol tak makan la. Betul juga tu bahaya sbb ada cuka. Sama bahaya mcm jeruk buah je. Boleh nak rasa2.. jangan berlebihan je la