Check bp buku pink

Hi mommy . Dokter Suh saya record BP utk certain tarikh.. boleh ke check bp pakai oximeter? Sbb saya nak ke kk check , jauh sngt.. husband keje.. #checkbp

2 Các câu trả lời

Tak boleh guna oximeter. Tu bukan machine untuk check BP. Kalau awak tak nak check kat KK, awak check sendiri kat rumah pakai machine untuk BP. Saya pun tak check kat KK. Buat sendiri kat rumah pakai machine BP.

12mo trước

ouh yeke sis. saya baru tahu.. tq info nya ya

blood pressure pkai mesin balut kt tgn tu. oximeter tu nk tgk tahap oksigen saja.

12mo trước

ouh yeke sis. saya baru tahu.. tq info nya ya