confius

Mommy btol ke 24 week tu dh 6 bulan... ?? Ade yang pertikaikan sy... Perot sy kecik mcm 2 bulan... ? sy jadi takot... Kecik sgt ke perot dgn usia kandungan... Hurmm.. Risau kan bby dkt dlm ni

confius
104 Các câu trả lời

Betul la tu. endahkan apa org nak ckp yg penting mommy dgn baby sihat. Its normal kalau badan kecik perut pun kecik plus kalau first pregnancy mmg perut kecik

Just g scan n pantau berat bby, kandungan ketuban, n kdudukan bby... Kalau semua normal xperlu awk risau... Perut kecik sng sket nk kurus blk🙊🙊🙈🙈

Pedulikan cakap org.. kira dah nampak la baby bump tu. Saya 7 bulan pregnant baru org nampak perut saya. Sebelum2 tu org x tau pun saya pregnant.

Badan kecik tentu lah baby bum pun kecik. Asalkan baby sihat jer sis. Abaikan kata2 org sekeliling yer. Cuma kita jer yg tau pkembangan baby kita.

jangan dgr ckp org sis. sy skrg tgh 8 bulan pun org kata tak nampak perut lagi.. lain org lain bentuk nya.yang penting awak dgn baby selamat hehe

Sy perut kecik sja .. tp dh 8bulan , Alhamdulillah , saiz bby pon sejajar dgn usia kandungan .. saiz bby bump bukan ukuran jnji smua sihat

Mne 2 bulan prot gitu..sy da prot ank ke4 ni pon klau 2bulan prot pn xnmpk lg..eii dasar bawang busuk btol yg suke complaint2 size prot org ni

Pedulikan ckp org..yg penting baby sihat..xsemua org mengandung tu besar perut..ada je yg x perasan dia mengandung..tup2 dah bersalin...

Tgk org... Xsmua org sama.... Klu dh mmg badan emaknya kecik... Sy plak cepat jek membesar, awl2 dh kena tukar uniform ngandung... 😅

Yg penting semua ok jgn risau..sy dulu perot besar sgt org tegur ckp besar ckp kembar la susa nk trun badan nnti, hihihi buat x tahu je