Shopping barang baby

Hi mommy bape weeks ye bole shopping barang baby ank first due buln 7 tapi kne bersalin awal sbb gdm..

4 Các câu trả lời

samalah pertama kali kena gdm due bulan 7 risau kena czer 🥺 skrg on diet, beli barang baby yg perlu je beli sikit² dari skrg time sales, takdelah terasa sangat duit keluar.

2y trước

Haah hari2 cucuk

Sama la kita.. Kne bersalin awl.. Skrg tgh minta sample pampers dgn jenama² besar je, mgkin time puasa nti dah 6 bulan baru nk beli barang baby

Beli je time ada sale.. bli awl atau lambat sama je.. cuma bila bli awl tak terasa la sgt duit keluar..

5/6 bln dh boleh beli sikit sikit.