Cucuk depo

Hi mommy, ada x sni yg cucuk depo? Boleh share pengalaman mommy?

2 Các câu trả lời

hi. saya cucuk depo sampai anak dah setahun lebih. takda period lansung. takda cramp, takda mood swing. muka pun bersih dari jerawat 🤣

1y trước

Waa bgusnya sis. Saya br je cucuk pg td, lenguh ngntok. Hopefully sesuai laa xda side effect mcm sis hihii😊

da dua kali cucuk depo..kepala sll sakit rambut gugur mood swing sgt selesa..cucuk ke3 nanti nak tukar 😢