admit for induce

mommy , ada x cara supaya baby ni keluar cpt 🥲 harini due date tpi xde lngsung tanda bersalin.. esok dah kena admit utk induce ubat atau belon , sy hrp pla hrini jg rsa contraction 🤧 ada x tips yg paling brkesan ? sy dah cuba smua cara trmsuk brjalan , jalan itik dgn naik turun tangga ..

2 Các câu trả lời

letak minyak kelapa dara dibahagian ms V ,,atau air selusuh .. in shaa allah ..banyakkan bdoa smoga dipermudahkan

12mo trước

ye ,,senaman jgk mmerlukan .. jika xsakit alhamdulillah ,,setiap org diberi nikmat mrasa ..

mcm sy, mkn durian. esoknya trun darah 🤣

12mo trước

Then turun darah tu ada bukaan terus ke mcm mana?