Sakit dibahagian miss v😖

hi mommy ada tak yang sakit sangat dkt bahagian miss v memang sampai tahap nk angkat kaki sakit berjalan sakit semuanya sakit and sakit dia sakit yg melampau😣 ada yg sma mcm saya ke? Bantu jawab saya first mom skrg dh 38w

2 Các câu trả lời

Dah refer doktor? Ada 2 sebab sama ada masalah keputihan atau Pelvic Girdle Pain. Pengalaman saya disebabkan oleh keputihan.

2t trước

mcm saya dh tnya nurse then nurse kata biasa sebb baby dh turun bwah

Sama ngn saya