Susu ya g sesuai untuk ibu mengandung

Hi mommy, ada suggestion tak susu apa yg sesuai untuk minum? Sekarang saya dah 24 weeks :) #firstbaby #firstmom

16 Các câu trả lời

Susu ape2 je boleh sis☺️sy baru jumpa pakar pemakanan sbb sy gdm on diet, dia kate apa2 susu pon boleh sbb semua susu ade calsium. Mula2 1st trimster dlu sy minum anmum tp sy stop sbb sy takot susu tu yg buat sy sangkut gula. So skrg sy just minum low fat dutch lady je, 1 kotak kecil or 1 gelas sehari

2y trước

Saya first pregnt minum anmum smpai 24 week alhamdulilah. semua ok normal.. cuma selalu sakit belakang tak selesa saja

Susu low fat je sis,. Dietician GDM ckp low fat paling elok utk ibu mengandung.. x kira lah brand HL ke dutchlady ke..Elakkn ambil susu2 ibu mengandung kt pasaran tu

Sy ade alahan kuat, susu yg stakat ni ok dgn sy anmum yg coklat. Try susu lain, smua kena than muntah je.

I pernah minum enfamama and anmum. Cuma enfamama ni sya rasa mcam manis sikit dari anmum.

sy minum susu wildan. alhamdulillah bacaan gula normal dah, bdn pun rse ok je.

Saya minum farm fresh penutup biru tu je. Senang nak cari kat mana-mana hehe

i skrg minum similac mum and friso mum . kdg2 susu kambing fresh and susu HL

mula2 minum susu Anmum .. skrg minum susu kambing je

Saya minum Lazz susu kambing, takde bau hamis, 👍

sya mnum dutch lady low fat n HL je .