NORMAL KA ??

Hi mommies..slmt thn baru 2023.Nk tnya ni, sy pregnant 3 bln,normal ka keluar darah ya ??Baru td sy tgk ada darah pd pad yg sy pkai (utk mkluman sy pkai pad sbb keputihan agak teruk sjk pregnant ni)#ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

hi, kalau keputihan banyak, cuba kerapkan tukar panties, doc sy pesan tukar panties 4jam sekali, klu byk sgt boleh 3jam sekali . dan avoid pakai pantiliner sebab dia halang peredaran udara, dan buat kawasan kita jadi lembab .

Keluar darah je sis kena jumpa doktor cepat2, doktor yg check sy pun pesan kalau keluar darah walaupun sikit saja terus kena jumpa doktor