Susah mengandung selepas berhenti makan pil perancang

Hi mommies..saya makan pil perancang pada 6 bulan pertama perkahwinan dan berhenti..adakah betul akan susah mengandung? saya dtg period seperti biasa selepas berhenti makan pil perancang dan keluar putih telur seperti biasa..

15 Các câu trả lời

tak betul. sy lepas stop,dlm 2-3 bulan period kembali stabil then pregnant.

yg nak mngandung bole try ni sis ipar saya sndri mngandung . bole PM 01136233691

2y trước

Produk dari mana ni sis? Ada website tak?

mmg susa lekat lepas on prancang.. sy 5 tahun gak bru lekat balik

saya stop pil sebulan terus lekat no 3 😂😂

xdelah