Sedekah Pakaian Baby

Hi mommies! Saya ada nak sedekahkan beberapa pakaian baby. Ada orang yang sedekah kepada saya tetapi saya nak sedekahkan kepada yang lebih memerlukan sebab barang2 baby saya sudah cukup. Cuma saya nak mintak doa dari mommies semua supaya saya dimudahkan urusan bersalin & baby sihat. Boleh contact saya untuk detail pakaian baby tu ya.

14 Các câu trả lời

Salam semua mommies, Maaf ya barang2 baby sudah habis disedekahkan🙏🏻

Semoga dipermudahkan,... Baju baby ada lagi x?, maaf tanya..

Sis ada lg tak? Saya dh 36minggu tapi barang baby tak ckup lagi...

2y trước

Okay terima kasih

Hi sis. Ade lagi ke barang & pakaian baby tu.. 😇🙏🏽

2y trước

Saya takde topi dan barut. Nak beli mcm sayang aje. Guna sekejap sahaja

hi sis , ada lagi ke barang yang nak sedekah tu ?

2y trước

saya nak boleh ? 😅

salam sis,ad lagi tak barang yg nk sedekah tu

2y trước

Boleh ws saya ya 017-6306936

slm sis...baju baby tu untk bby boy or girl

bedung,lampin n barut bby ada x sis.?

2y trước

nk sis..bju lengan pnjg n barut

Kalau sy dr sabah blh tak sis ? 😅

2y trước

Maaf sis, jauh sangat🙏🏻

semoga dipermudahkan utk bersalin.

2y trước

Amin amin tq sis!