Alahan teruk

Mommiess, nk tanya. Saya baru 7 weeks dan alahan teruk sgt. Makan je muntah, minum air je muntah, naik kereta pun muntah. Ada cara ke atau makanan apa yg boleh kurangkan mual2 dan sakit kepala ni? Ubat doc tk jalan 😢 sampai longlai badan saya.. saya takut kalau tk makan kang kesian dkt baby. 4 tahun saya dan suami ttc 😢

10 Các câu trả lời

minum air kelapa.

2y trước

bila pulak bby duduk dlm perut ni?? bby tu duduk nye dlm rahim bukan dlm perut ya. segala makanan minuman kite xde msuk ke rahim. semua dlm perut. perut dan rahim dua tempat yg berbeza. boleh follow doctor imelda yer.