Family Planning

Hi mommies,nk tanya.Betul ke kalau ambil perancang depo,susu badan akan drop?

3 Các câu trả lời

Tak puan.. Alhamdulillah sy cucuk depo x effect susu bdn.. cuma yg x best period sy x berhenti lg.. dan nak masuk 3 bulan.. tp ada org lgsg x period..

Hi, selalunya misi akan suggest perancang depo utk bf mom. Saya dh 2x cucuk ok saja. period pun 2x dtg dah. Baby 4months full bf

tak pun. dah setahun lebih ambil depo dan anak masih lagi menyusu sampai skrg. dia dah setahun 5 bulan dah