36W++ PENING & MUNTAH²

Hi mommies Nak tanya,,ada mommy yg sama dgn sy x.. Sy skg preg 36minggu ++ Semalam dr jam2 subuh x dpt tdo Smpai jam5 subuh baru dpt tdo semula. Jam7 pagi bangun kepala pening & muntah2.. Agak2 Napa yerr? Sbb kurang tdo ka atau mmg simptom nak bsalin? Sbb ada tbaca dkt info TAP minggu 37 ada ckp ttg nie

36W++ PENING & MUNTAH²
2 Các câu trả lời

kita sma la sis. sy 36 weeks jugak. skrg mmg susah sgt nak tido.pksa Mata tido Tapi xleh nak tido juga. badan letih sgt asyik nak terperap tpi xde lngsung rsa nak tido.tido skrg pun sejam 2 jam je. badan jdi xslesa pastu cepat skit kepala. skrg slera pun makin kurang. berat makin trun.

nak dekat bersalin tu..