Result minum air gula

Hi mommies❤️ Nak tanya, semalam saya ada minum air gula lepas kali kedua ambik darah nurse suruh balik terus & makan. Sampai ke harini takde khabar berita dari kk, maknanya result gula saya ok ye? Tq so much☺️ #firsttimemom #firstbaby #ingintahu

19 Các câu trả lời

jaga mkn minum je dlu. kdg dia call. kdg xcall pn. tibe2 mase appointment Kata gdm. (maybe Lupe nk call)

sy lepas ambil drah terus thu rsult. sbb nurse akn tulis kt buku. alhamdulillah 4.6 je.

maknanya okay sis...klu x okay xsmpai ptg lg dia dh call balik..bgthu results

kdg lambat dpt result. tp selalunya 2-3 hari dah call kalau sangkut. gitulah.

tempat sy seminggu kemudian baru tau. kalau dia tak call maksudnya ok ☺️

hari tu results saya dekat 2 mgu kk baru call bagitau sangkut😅😅

kdg lmbt. tunggu la smpai seminggu. klau tkdk bgtau apa kira ok la tu

biasa klu sangkut dia akn col..jika xde pape dia tidak akn col..

Kalau tda call kira ok la tu sis..heheh alhamdulillah