6 days left 🤗

Hi mommies.. Makin dekat makin nervous. Tapi still takde tanda2 nak bersalin lagi 😬 Ada yg sama due ke 20/10? Or dah ada yg bersalin before due? #pregnancy #duedate #October2020

6 days left 🤗
42 Các câu trả lời

Sy due 23.10 . . Tp ni xde tanda2 lg . . Sbr menunggu . . Arp dipermudahkan

4y trước

Wah Tahniah sis 😍 Happy nye.. Baru smlm kita borak, hari ni sis dah bersalin 🤗 Selamat berpantang sis ❤️

Saya 27/10 serah diri.🥶🥶 Doakan saya semoga tak indunce gdm on diet jg ni😫

4y trước

Inshallah sis, doa byk2. Moga dipermudahkan urusan buat sis nnti ❤️

Saya 22hb, 8 hari lagi. Sama juga xde tanda apa punn lagi, harini appt klinik huhuhu

4y trước

Saya pun ada check up lagi sabtu ni if tak bersalin lagi, huhu

semoga dipermudahkan urusan bersalin. banyakkan berzikir ye masa dlm labour room.

4y trước

Tq sis ❤️ Alhamdulillah syukur dah selamat bersalin mlm tadi 🥰

Sya due 31hb,,tp harap2 dpt bsalin lbh awal dari tarikh jgkaan..🌼🌼

4y trước

wahh sama laa ngn saya 31/10 ..tp skit² dh ngilu bhgian bwah ..hrap baby kluar sblum due

semoga dipermudahkan awak² semua..saya insyaAllah 1bulan lg..🥰

4y trước

Tq sis ❤️ Moga dipermudahkan urusan bersalin buat sis nnti..

🙋‍♀ sme due,tpi smpai ke ari nie msh xde tnde2 lgi 😅...

4y trước

Hihi..tu laa seronok sgt duduk dlm perut ni 😅 Kita tak sabar dh nk jumpa baby 😁

moga dipermudahkan semua ye. best ye dah nak jumpa baby..

Due 18/10 Alhamdulillah selamat bersalin 11/10 ☺️

4y trước

Wah, Tahniah sis 😍

20 hb ni sy kene masuk wad 21 hb kene czer.. Huhu takuutt

4y trước

Amin Mekasihhh.. Sy pon doakan awak jugak..