Newborn susah tidur

Hi mommies! Anak saya 1bulan++, dah seminggu ni dia asyik meragam je malam, dah bagi susu, dah tukar pampers, dah guna dim light, dia still nangis2, bila dah lelap dkt tangan, letak dkt tmpt baring terus celik and nangis. Saya risau sbb siang pon dia tido kejap2 je sebab sejam sekali bangun susu. Dia mcm tk cukup tido kalau ikut jam for newborn. Adakah ini normal? Kalau normal saya akan cuba bersabar tp risau jugak sbb dia tak cukup timing tidur.

18 Các câu trả lời

Ingatkan baby sy je gitu, huu.. Mmg maknyer pn nk nangis skali, makan ke mana, nk g toilet pn marathon.. Pantang sendiri gitu la, kelam kelibut jdnya.. sy doakan kita semua bersabar dgn kerenah si kecik dlm fasa mcm ni.. 😍