Overthinking🥺

Hi mommies2 sy nak tanya sape pernah alami chemical pregnancy? boleh kongsikan tak biasa kandungan berapa weeks ye paling lama blh terjadi chemical tu ? #overthinking#5weeks#firtsmom#belumdatingscan😣#semogaAdaMalaikatkecilDlmRahimKu#sytakdasimptom2pun

3 Các câu trả lời

saya pernah kene masa first pregnancy, 4w truss bleeding . tu pun sy cek upt tkde line progress. ttp samar jeeee . masatu dah pelik knp tak pekat walaupun tiap hri test . rupanya chemical pregnancy. second pregnancy, line alhamdulillah ada progress makin hri makin terang . anak dah 1 tahun . now tgh pregnant 4w . hrp hrp bkn chemical pregnancy lg .

2d trước

saya pun buat test selang 2 hari selagi tk pergi scan🥹alhamdulillah hrni terang 5w4d mubgkin jgk sbb saya celup lama , second p sis dari awal hingga bersalin alhamdulillah la ye tak ada mslh lamgsung?

Sy dlu sll chemical pregnancy. Bila period lambat dan sy cek upt positif sy terus pg klinik utk confirm pregnancy dan beli duphaston utk kuatkan rahim. Bila ada spotting, trus pg klinik swasta utk scan baby.

1d trước

4w 5w mcm tu. upt double line tapi samar2. And takde progress semakin pekat. Pstu nnti turun darah.

Regular period 4-5weeks. Saya kena time almost 5 weeks. Time 4 weeks tu upt clearblue digital result 1-2. Kalau irregular period tak pasti tp maybe boleh lebih dr 5weeks kot sbb persenyawaan lambat