Heart Beat Baby

Hi Mommies2 semua..Nak tanye laa kan...biasanya kalau dah masuk 7 weeks 6 days laa kan...Heart beat baby dah bole detect ke?..Semalam bt scan doc kata jantung dah form..tapi heart beat x dapat detect lagi..4 5 kali juga laa doc cuba detect,x dapat juga..kebetulan ptg tu sy detect ada spot merah fresh keluar,try lap2 guna tissue makin merah pulak..ada mommies yg sama mcm sy x?..T.kasih🥰

2 Các câu trả lời

bleedung tu pg hospital terus. fresh blood boleh jd ancaman keguguran.

sy scan masa 7w2d dah nmpk degup jantung bby sis. sy scan 19/7 lepas.