Kaki xboleh bengkok lepas bersalin

Mommies2 nak tnya kot ada pglmn yg sma. Sy dh bersalin & dlm pntg 23hri dh. Sy prsn kaki sy xleh bengkok (mcm duduk mencangkung) lps brslin. Kalau nk bgun dr duduk sy kena angkat punggung dulu bru kaki. Kalau sy mulakan dgn kaki dulu trasa tulang lutut xleh tangung berat bdn smpaikan rasa mcm nak terkeluar tulng tu. Xtau nk describe cmne. Normal x ye? #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

pendapat saya lah ya, kalau awak rasa ia sampai mengganggu activity harian awak, it is totally not normal. boleh pergi check.