DUE 4th March

Hi mommies2, dah ada yang dah bersalin ke ? Sy belum lagi. Takde tanda lagii.

31 Các câu trả lời

sy due 9/3 tp bby sungsang esok masuk wad 1/3 buat pembedahan. 🥺🙏

2y trước

Semoga semuanya dipermudahkan 💞💞

due sya 3/3 tpi dh brslin awl pgi tdi , alhamdulillah smua diprmdhkn

2y trước

Wahh bestnyaa.. tahniah awkk💕💕💕

Due 25/3 . Semoga dipermudahkan urusan kita semua

2y trước

uishhhh ada geng bini sy

Hello. Due saya 23/3. Semoga dipermudahkan urusan semua ye mommies 🥰

2y trước

Amin💕🫶🏻

Due 20/3 semoga kita dan baby sehat sampai bersalin...aminn..❤️

2y trước

Aminn💞💞

Due sy 8march tp bersalin awal 2minggu🫢

2y trước

Sama due kita 8 march. Sekarang rasa macam sakit senggugut macam tu, tak tahu lah ni tanda nak bersalin ke macam mana 😅 Doakan kami2 yg still berteka teki dengan tanda2 bersalin ni 😂

sya belum lagi,due 4march.tiada tanda² apa lagi🤭

2y trước

hihi. semoga dipermudahkan urusan kita ya❤️💕

sama due 4/3 pon xde tanda ii😩x sabar dh nk jumpa bby

2y trước

Sama la awk, excited sgt ni nk jumpa baby.. kalau boleh nk bgi cepat2 brnk

Due 5/03 tp x tanda apa2 pun lg. masi boleh catwalk lg 😂

2y trước

Hehehe. Sma la belum ada tnda2 tapi penat yg amat. Semoga dipermudahkan urusan kita ya🫶🏻

due 8/4, semoga dipermudahkan semua urusan mommies 💕

2y trước

Aminn🫶🏻