Nifas untuk czer

Hi mommies yg bersalin czer , nak tanya selalu nya brp hari ye nifas nak kering . Sb saya dah nak habis pantang still banyak lagi . Haritu dah kering pastu selamg brp hari byk balik darah nya . Taktahu la tu nifas ke period . Sb saya ada amik suntikan depo baru baru ni .

2 Các câu trả lời

Awak macam saya, saya rasa yg keluar selepas tu darah period awak sbb Saya hari tu bersalin 25/1 darah nifas 2 minggu je lepas tu behenti 4 hari then keluar balik darah banyak, ingatkan darah nifas la skali 3 hari lepas keluar darah lagi so confirm hari tu darah period

1y trước

Kan byk pulak tu darah nya . Takkan nifas ttbe sambung byk mcmtu . Tanya nurse dia kata tu period

nifas paling lama 60 hari

1y trước

ye nifas. tapi kalau masih banyak sampai kerap tukar pad, inform je kat nurse, boleh jadi tumpah darah.