Positif covid 19 ketika kndungan 19 minggu

Mommies tlg bg kata2 smgt tuk sy hadapi covid ni.. sy dh 2 hri demam, batuk, sakit kepala, x lalu mkn, sakit2 bdn, ya allah doakan ank dlm kndgn ni kuat.. sy xtahu apa zatnya dia dpt 2 hri ni sy x mkn berkhasiat.. cuma minum air yg sedikit dan juga 1 pek roti yg x hbs2 lg ditelan.. 😭😭doakn sy momies

1 Trả lời

Hi mommy. Mommy boleh baca artikel ini https://my.theasianparent.com/swab-test/?utm_source=search&utm_medium=app Semoga mommy dan baby sihat dan kuat untuk menghadapi ujian ini 🤍

2y trước

tq mommy.. info yg sgt berguna.. doakn sy n bby jgk ya!