Opk

hi mommies tadi saya cek opk saya double line, and saya punya period tak lama lagi 10 jan, adakah kemungkinan ade hasil mengandung kalo waktu subue sebelum period?

3 Các câu trả lời

Kalau subur lambat, period pun jadi lambat sis. Kalau bersama waktu subur, peluang untuk pregnant tinggi.

5y trước

ouhh mcm tu...sbb saya fikir kalo subur dh nk dkt period kemungkinan peluang hamil tipis

Sebelum period mesti la akan jumpa subur dlu.. kalau tak menjadi akan turun period la

Ada gambar opk tu sis?

5y trước

saya tak ambil gambar tu hari sis..sorry