Normal ke kerap tidur?

Hi mommies. sy preg 6w2d tapi badan ni asyik letih je lepastu kerap betul tidur waktu siang. waktu mlm susah pulak nak tidur. baring sikit terus tertidur. normal ke tu?

6 Các câu trả lời

Sama la kita. Tidur siang kemain lama tapi bila malam selalu terjaga. Breast sakit la perut cramp la. Padahal sebelum ni tidur malam kena bom baru bangun 🤣😂

Normal , sama la mcm saya . Cepat sangat letih , keje selalu nak balik awal . OT pon kelaut 😂 tiap jam la menguap 😂

Wahhhh sama la kt 6w2d harini.. yup mmg sng tertido.. sdgkan klu x prgnant mmg sejenis xtido siang 🤭

Normal sya pun mcm tu . Mngntuk yg sgt2 bila siang , kdg mlm pun dh kul 12 trus rasa mngntuk .

Normal , i pon mcm tu now i dh 6weeks waktu siang tidoje badan lesu time mlm berjaga 😅

Normal