Antenatal follow up dekat klinik swasta area gelang patah johor

Hi mommies! Sy nak tanya dekat mana klinik yg ada buat follow up untuk ibu mengandung dengan caj yg berbaloi? #tolongbagijawapan tQ

1 Trả lời

Saya monthly check up di hosp columbia.

1y trước

Kalau cuma scanning, 100+ every check up. Every month mmg ada scan doktor nk tengok baby growth. Saya kena 126 previous check up. Kalau ada ambil ubat, minum air gula atau lain2 consultation 200+ to 300+ tp saya so far ambil ubat time first buka buku pink shj. Boleh pilih juga nak doktor mana hingga bersalin nanti