Pedih Vagina

Hi mommies. Sy dah week 8, sepanjang sy pregnant, lubang vagina sy pedih sgt, makin hari makin pedih. Tak tahu kenapa. Bila kencing lagi pedih. Lpstu skrg ni sy demam batuk selesama disusuli dgn bengkak kt area pubis belah kiri. Ada yg sama tak? #firstbaby #ingintahu

Pedih Vagina
3 Các câu trả lời

saya pun mcm sis.. dh mkn antibiotik Dan buat check up.. tp Masih pedih

1y trước

doc ade bg ubat sapu tak? sbb aritu doc bg sy antibiotik , ubat masuk dlm vaginal dgn ubat sapu. kalau takde cuba sis beli ubat sapu ni kt farmasi then sapu kt area pedih tu. ni pakai kat luaran je. pakai waktu mlm. insyaAllah dlm 3 hari mcm tu elok da. ni doc pakar puan yg bg sy ubat sapu ni.

sis sy pon mengalami mcm sis jugak tapi sy xpregnant...knp ye?

1y trước

haritu sy jmpe doc dia kata infection,mungkin disebabkan dri keputihan. kalau bengkak tu disebabkan drpd infection tu la, tu yg kelenjar jd bengkak. better jmpe doc utk dptkn ubat.now alhaamdulillah sy dah sihat

takot kencing kotor

1y trước

sy da jmpe doc sis,bkn kencing kotor. ianye infection dri keputihan