Konfius 😵

Hi mommies, sy bru masuk minggu ke 6, week ke 5 hritu rasa jugak la cramp skit2 kt perut, tpi smalam dia dh tk rasa. Normal ke mcm tu 😅 risau jgk benda yg tk nampak kt mata ni plus alahan pun tkde sgt just sakit kepala je lagi la konfius#1stimemom #firstbaby #pregnancy

1 Trả lời

Saya pun sama. Semalam riak ckp kat suami knp skrg rasa ok. Tak sakit perut dah. Mkn ok. Tak loya. Nahhh skali mlm td tak boleh lena perut rasa sakit tak selesa 😂 husband ckp jgn takabur sgt hahaha. Dia mcm dtg dan pergi. Kalau byk berjalan rasa ja sakit. Ada masa ok ja 😄

2y trước

Haah sye pon gitu.. Kejp OK kjp melepek