Start selesma

Hi mommies.. sy baru kemarin start sakit tekak, bersin2. Hari ni bgun jak hidung tersumbat, bdn suam2. So, biasanya mommies akn pigi clinic lepas 3 hari ka atau mcm mana ya? Atau blh jak pigi wlupun bru start2 selesma? Sbb sy ingat peristiwa tahun lalu. Sy selesma, demam panas. Lepas sehari demam panas, sy start spotting tiap hari smpai last2 sy keguguran 😢 sejujurnya sy takut sbb kali ni sy dah try jaga supaya x sakit..

2 Các câu trả lời

boleh je pergi awal2 sis, especially tengah pregnant kan. memang kena jaga lebih.