ubat lawas pantang

hi mommies suggest kan ubat lawas apa yg bagus masa pantang, sy ni jenis sembelit, risau karang nak poop pun susah huhu, suggestkan brand mana ke beli kat mana, macehh

1 Trả lời

Sama ada makan pil kalsium, vit c atau banyakkan makan buah2 dan sayur. Kalau beli yg lawas berak dekat farmasi boleh je cuma takut kejap2 nak berak 😅

10mo trước

sbb perut sy ni xlutt dgn sayur buah huhu mkn pun xjd apa haha klu bole nak cari ubat yg btul2 bg cair, senang skit