confused mummy

hi mommies smua, sy nk tnya.. pg smlm sy ada buang air, then lpas hbis tue ada air yg kluar wrna putih, sy pon xsure sbb sy still tgh brsihkan diri slepas buang air, cuma yg sy psti air tu kluar sndiri. Soalan sy skrg adakah air tue air ketuban atau tak? atau prlukah sy terus ke hospital sbb lpas kejadian tue sy terus pkai pad, pg-tghhari ada kluar cecair putih tp x byk, mlm xde lngsung. tanya misi sy, dia ckp klau kluar lg smpai mlm nie pg hospital. klau tak xpayah. pg nie sy cek xde cecair kat pad n baby still aktif mcm biasa. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Hai. Boleh je sis pergi klinik kalau rasa cecair tu tak keluar lagi utk tahu kandungan okay ke tak. Minta doc scan lah tengo kandungan ketuban macam mana.