Ibu ada thalesmia & kencing kotor

hi mommies smua , apa yg mommies amalkan klau ada thalesmia risau ada effect apa apa yg teruk dkt bby , skrng dh stop mkan apa apa ubat just mkan vit C . hb maintain 10.8/10.6 stiap kali checkup , then kencing kotor😣 #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

hai awakk. saya pernah skali kena kencing kotor and nurse suruh banyak mnum air masak dgn minum air beras barli yang tanpa gula. kalau saya air masak tu dekat 2 liter jugak shari mnum. lagi bagus banyak kencing 😉

2y trước

tula nurse pun ada ckap bnyakkan minum air , thankyouu🥰