Puting botol susu

Hi mommies, skrg baby saya 3 bulan 10 hari skrg guna puting botol yg 0-month tu, nak tanya bila boleh tukar ke 3-month tu? Ke takpayah tukar dlu? Sebab saya pernah tukar, baby mcm terkejut susu laju. Terima kasih semua.

Puting botol susu
1 Trả lời

mcm dlu sy tgk abg n kak ipa sy bila nk beli puting botol susu ank..dorang akan tgk ank ok x dgn flow susu tu...laju sgt atau sebaliknya...jika anak serasi dgn flow yg slow...dia maintain pd yg awl ank guna tak ikut umur spttnya .....kalau laju sgt susu keluar takut bby trsedak susu..bahaya..

2y trước

mcm dlu sy tgk bila anak tak puas nk nyusu... dia sedut2 mcm skit sgt..time tu baru tuka...dlu paling bsr pun lubang yg ada 2 lubang tu abg sy belikn tuk ank dia tp maknya kena try sedut ok x flow susu tu... sblm bg ank .kalau tgk laju semacam hold dlu tuka puting susu yg lain