Semoga ada harapan 🥹

Hi mommies, skrang saya dah 37 minggu. Harini baru lepas appt dgn Dr utk buat ECV sbb kepala baby masih di atas. Dr bagi pilihan utk ECV / Czer. Bila Dr terangkan risiko² ECV kpd baby & ibu, sy tak jadi proceed. Sy pilih utk czer & masih berharap baby akan berpusing dlm tempoh masa sebelum czer lagi 2 minggu 🥹 Ada mommies yg brpengalaman macamni / apa² tips? ♥️ #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

cuba lamakan sujud, bykkan berjalan utk bg baby terikut graviti bumi, smbang dan pujuk baby dan semestinya bykkan doa..ini yg sy dpt mrlalui pmbacaan