Tanda bersalin

Hi mommies. Skarang sy dh 38w 1d. Tapi masih belum ada tanda. Kadang² rasa risau. Tktau la risau sbb apa, doakan sy dipermudahkan urusan ye. Btw sape yg due 26/5 dh turun tanda?

2 Các câu trả lời

due kita sma sis, sy pun xda turun tanda lg, keputihan pun waktu pagi ja keluar tu pun sikit sngat. selain perut mengeras, skit sngugut dn rajin buang air besar berbanding sblum ni.

1y trước

eh sama la, tanda kita yg tu je. tu pn sakit senggugut yg biasa. buang air besar pn slalu, tp nk kata cirit birit tu tak. perut mengeras tu jgn ckp la, memang dh hujung² ni kerap rasa

tkpe selagi belum ada tanda and baby ok je insyallah dipermudahkan, saya bersalin 40week 2 days overdue