EDD 29/2/2024 hadir !!!

Hi mommies. Siapa due date sama? Meh kumpul sini, share sikit keadaan you oulss sekarang? 😌 Dah ada tanda nak bersalin ke? Dah start sakit badan ke? Masih larat? Tidur lena tak? Skrg berapa minggu, berat baby berapa?

5 Các câu trả lời

Saya 5/3 .. Tanda bersalin daa ade tapi harap si kecik niyh tak keluar awal sgt laa 🤣 Saya mmg selalu sakit badan .. Ade masa larat , ade masa tak larat kadang² daa mcm kain buruk dok melepet jee 🤣 Tidur tuh sama jgak kadang² lena kadang² tak lena tapi selalu malam laaa tak lena sikit nak tido , siang okay jee .. Sekarang saya 35 Minggu , berat baby dalam 2kg lebih mcm tuh .. 🥰🥰

8mo trước

ain farhin : Last period tak ingat laa sis .. Hahahaa nur syakirab : wahhh .. aminn² semoga dipermudahkan laa

30.03 tapi berisiko bsalin prem. mgkin awl Dari due ni kut. skrg 32w rasa sakit /sengal berjalan. rasa kpala bby tu d bawah betul da

8mo trước

kita sma😍dktr kata bby sya d laluan dah,tkut bila fkirkan

ikut period sy 29/2 juga..tp ikut scan 9/3.. 🙂

due 1/3 tapi takut jg baby keluar 29/2 HAHAHA

Sini club march. Rata2 edd march la kut

8mo trước

Kan tanya edd. Jangkaan. Kalau kua awal namanya tak dijangka.