baby kicking

Hi mommies, Can share with me how do you feel when your baby do the first kicking? Do you feel like butterflies in the stomach or geli-geli? I am at my 20 weeks, i feel likes butterflies, not sure that is the baby or something else ? Bila dia tendang kita rasa, bila letak tangan tak rasa pulak ?

17 Các câu trả lời

Kecik lg tu sis. Mmg rasa mcm geli2 je for now. Biasa 28w br rasa tendang kuat

see... sama lar... betol ke kite dah boley rase baby kat perut kite..😍

Rasa geli2 juga sikit... senang je hatii tiap kali baby bgerak2... hehe

Tak sabar nak rasa baby kicking.. 😅

rasa geli2..now 25 weeks terasa lg kuat n kerap..

saya rasa macam geli2...haha

this one call baby quickening. hehehe