Morning sickness

Mommies share ada cara kurgnha morning sickness ? Saya pagi petang malam rasa mual muntah.. ada cara tak nak kurgkan dr segi makanan ke ? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Macam saya teruk morning sickness dah masuk 7 weeks ni. So doctor bagi ubat tahan muntah and masuk angin. Alhamdulillah okay la sikit

hi mommy. ada cuba makan jeruk atau apa apa yg mommy craving ke?

2y trước

Tak terasa nak makan apa apa lagi.. sbb mmg kurg selera makan .. berat pun dah drop ..