29 weeks kaki bengkak

Hi mommies, sesiapa ada tak jadi camni, kalau berdiri lama je kaki akan rasa kebas and timbul bintik2 putih macamni? Tapi bila baring atau takda tekanan ke dia hilang pulak. Btw bintik2 tu bukan dpermukaan kulit, tapi kat dalam kulit. Cari kat google sume terkait dengan kulit gatal/eczema/panau.. tapi seriouly mmg bukan.. teori sy angin dalam darah 😅

29 weeks kaki bengkak
1 Trả lời

saya tak pernah jadi , nanti ada checkup Cuba Tanya nurse . semoga dipermudahkan urusan sis

10mo trước

Dah tanya nurse, dia kata normal. Adeh buat risau je. Tenkiu mommy sudi share 💓😊