Normal ke?

Hi mommies semua Anak sy 7 bulan 16 hari, makan minum berak kencing semua okey, cuma nak tanya normal ke anak sy tak pandai duduk sendiri lagi dan klu duduk tu dia kena ada sokongan. Adakah itu perlu dirisaukan.? Sbb banyak yg banding bandingkn anak sy ni 😅 sy pula jdi stress sbb pergi situ org kata ini pergi sini org kata ini, ehh knape tk pandai duduk, kenapa tk merangkak lagi, tk pandai berdiri ke? ..aduhh naik rimas sy dan dlm masa sama risau juga, yela normal ke eh anak 7 bulan tk panfai duduk tanpa sokongan? Sila jawab Terima kasih #First_Baby #firstmom

4 Các câu trả lời

Sma la ank sy..bru blh tarik bdn msk 7bln..duduk pwn xblh lgi..kalo kasi dduk msti tbalik..doc ckp xpe..ad bby cpt, ad bby lmbt