Tak cukup nafas

Hi mommies semua. Saya pregnant 21week. Saya jenis yg aktif, tp lately ni saya mcm x cukup nafas la. Adakah normal ? Duduk ke baring ke ngiring ke sama je. Saya da buat check kesihatan semua oke. Oxygen dalam badan pn oke. Semalam check up pn docter ckp xde masalah. Saya mcm rimas n xpuas utk bernafas tu 😢😢 #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sama sis, saya masa 11w kena covid tp alhmdulillah tak teruk cuma demam selsema shaja. tp lepas tu, mmg cepat sgt mengah terutama bila pakai mask. padahal jalan sikit je, dari kedai ke kereta pun boleh mengah 😅

2y trước

Saya da xpakai mask sis, melain kan ke klinik 😅 sbb mmg mengah. Tp betul kan mmg lepas kne covid nafas mcm x cukup. Saya skrg ni kena tak cukup nafas mcm ni, jd takut teringat mase kne covid

normal , sebab saya pun macam tu juga . tp skrg kandungan da 31 weeks pun mengah nafas nya mcm tk ckup nk hirup🤣

2y trước

Ohh normal ye 😅 sy jadi risau sbb skrg kes covid tgh naik blek, n saya pnah kena covid sbelum ni smpi kne pakai oxygen. Jadi takut pn ade bile pikir x ckup nafas ni 😆 tp lega bile sis ckp normal.