Due on 26/6/2024

Hi mommies semua, saya dah 38 weeks 6days tapi still takda tanda nak bersalin lagi, normal ke? hm saya risau overdue #firsttimemom

14 Các câu trả lời

Sama due 26/6 jugak . Perut kerap mengeras jelaa skng boleh tahan lagi hehehe

3t trước

haah perut mengeras on off tapi takda tanda tanda lagi

bersama dengan suami . insha allah klua tanda . sbb sy due 38w 6d branakk .

3t trước

haah saya dah bersama dgn suami, exercise, minum air kelapa tapi masih menunggu baby nak keluar :( pujuk baby pun dah. awak doakan saya ya

Sy due 22/6 masih takde tanda jgk hmm

3t trước

inshaallah semoga urusan bersalin kita dipermudahkan & tak overdue. kita doa sama sama. amin ya rabb

Sama lah sis sya due 29/6

3t trước

Belum Ada tanda2 lagi sis,setakat Braxton hicks je