buang air besar setiap hari

hi mommies semua nk tanya, normal ke kalau setiap pagi lepas bekpes ngn ambil folic acid, terus mulas perut sakit perut, buang air besar lembik tp bukan cair macam air tu, taik tu lembek. setiap hari macam tu. normal ke?

2 Các câu trả lời

rasanya normal kot sebab sejak awal pregnant pn sya mcm tu juga ,esok dah masuk 6 weeks mngkin masih sama juga kot😅

1y trước

okay haha thankyou. risau tkt sy je mcm tu

saya pon mcm tu. ritu je sembelit kjp. sekarang dh okay.. alhamdulillah. normal rasanya😅

1y trước

sis dh berapa weeks? saya pon memula risau.. dh tak sembelit ke.. takod jdi ape2. overthinking lebih kite ni.. 🤣