Pam susu sambil makan

Hi mommies semua nak tanya, betul ke kalau sambil pam susu tak boleh makan? Saya ada lah pam susu sambil makan then ada orang kata tak boleh. Kenapa pulak eh? #ingintahu

2 Các câu trả lời

boleh je awak , saya pam susu sambil makan kudap kudap depan tv lagi 🤭 tak pernah dengar pulak kata tak boleh . sebab saya pernah je tgh makan , anak nangis nak menyusu so bagi sambil makan pun pernah juga . bagi saya takde masalah pun sis

11mo trước

Kannn? Saya pun selama ni buat gitu. Tu pelik tang mana yang tak bolehnya. 😅

Tak pernah dengan pulak. Boleh je awak. Yang kata tu lactation counselor ke?

11mo trước

Hmm kalau macam tu awak abaikan je🤭 Saya pun selalu pam sambil makan. Lagi boost result ada la. Yeah sebab happy kan. Hehe