Minum air gula

Mommies semua nak tanya ada tips tak untuk minum air gula tanpa muntah untuk yang first time nak minum? Risau sebab harini seharian duk mual je nak muntah. Boleh ke bawak lemon sikit utk perah dlm air gula tu? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

xboleh masuk kn apa2 dlm air gula tu ya. nnti nurse suruh repeat mnum balik. duduk, baca doa, tarik nafas minum. kalau dpt sekali teguk lgi bagus. kalau x buat dua teguk.