Cycle period lepas gugur

Hi mommies semua. nak tanya ada tak yg ada experience after gugur, next period dtg lambat dari date sepatutnya. Normal ke mcmtu? (regular period)

2 Các câu trả lời

normal sis, sy 28/1 haritu gugur masa 7weeks+++ then lepastu mmg terus lari cycle period. padahal sy mmg seorang yg regular period.. sy ikhtiar makan madu khalta sume untuk okay kan balek cycle tu. alhamdulillah suami sy balek haritu terus lekat, dalam 7 bulan dpt restkan diri dan dlm masa yg sama sy berpantang lepas gugur tu. now alhamdulillah da 8weeks

2y trước

thank you sis, awak pun yea. jaga bebetul okay, paling penting kena pantang at least dua minggu untuk pulihkan rahim tu semula. jaga makan jaga minum, lepas tu boleh ikhtiar semula

yer. mcm sye lps sebulan bru period. xde mslh pon. biasa je hormon lari sikit

2y trước

Ohh yeke, okay tq sis