Badan panas

Hi mommies semua nak tanya ada tak rasa badan panas. Dulu memang badan saya dah panas tapi sekarang lepas mengandung lagi panas sampai rasa nak pitam nak buat apa pun tak boleh. Saya tahu ni part of pregnancy hormones tapi ada siapa siapa yang ada tips boleh kurang kan rasa panas tak selesa ni selain dari duduk dalam aircond? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Hi. Kena tengok juga tekanan darah sis. Kalau saya pernah alami juga begitu sebab bp kadang menurun. Make sure makan on time. Dapatkan nasihat doktor ya.

1y trước

Ya saya pun pernah kena selalu pening dan nak pitam + tak berapa selera makan. Sama² sis. Make sure bila buat kerja rumah atau berdiri tu jangan terlalu lama takut tiba² jatuh.