UPT Negative..

Hi mommies semua.. Hari ni check UPT still mengecewakan setelah period delay 5 hari.. Bila nampak 1line rasa nak nangis je..??

UPT Negative..
17 Các câu trả lời

Dah berapa bulan awak kahwin? Sabar banyak2 ya. InshaAllah nanti ada rezeki untuk awak. Saya TTC hampir dua tahun. Tak sehebat org lain yg lebih lama. Kerapkan, tambah usaha.. Cari jalan lain. Suami sama-sama support mental emosi.. Jgn cepat stress. Semua ni pengaruh hormon. Kena relaks dan tenang. Awal2 dulu saya selalu cek UPt kalau lambat je period. Excited. Bila cek negative. Mmg kecewa. Lama2 belajar utk redha. Ada anak, atau takda, Allah tahu masa yg tepat utk kita. Kuat semangat 😊

4y trước

InshaAllah.. Tq sis😁

Saya sarankan untuk akak jangan terlalu stress dan terlalu berfikir berlebihan tentang kehamilan inshaa Allah rezeki akak sentiasa ada 😊 akak bersabar lah ye...saya dulu pun macam tu 3 kali lambat haid and rajin check upt tapi ujung2 negative....harap akak banyakkan bersabar..

4y trước

InshaAllah.. Tq ye😁

Sabar mummy Insya-Allah ada rezeki untuk awak. Saya doakan ibu* di luar sana yg belum dapat rezeki zuriat Allah permudahkan untuk dapat rezeki zuriat. Amin.

4y trước

Aamiin

Jom kita join group... Dapat tips tips cepat hamil dan jumpa kesuburan... https://chat.whatsapp.com/HP4dWUiyWzf9XQv3s3RDkE

Sama la kite. Always check upt -ve. Doa dan usaha selalu menjadi peneman..

4y trước

InshaAllah.. Dah 6 bln khwin..

jgn putus asa ye sis...usaha lg..semoga ada rezeki anak utk sis & semua yg ttc...🤲

InshaAllah ada rezeki nanti...saya xberani nk check takut kecewa dpt cm ni😅

4y trước

Dah 5buln

sy pn dh lewat period seminggu lbh try cek 1lin je .. sy sllunya period tratur

4y trước

Moga ada rezeki utk kita.. Aamiin

Xpe sis, usaha lagi 😊 sye yg ade pcos ni pon usaha aje mcm2 cara 😊

4y trước

Moga ada rezeki kita bersama ye.. InshaAllah..

sy pn dh lwt period 11hari dh 2x cek upt tp single line 😭

4y trước

Moga ada rezeki untuk kita semua