Anak tak mahu menyusu

Hi mommies semua, anak saya 3 bulan skrg susah nak minum susu. Kalau paksa pun dia tolak. Saya perasan sejak dia demam haritu susu dia dah kurg minum. Malam dia akan bangun sekali je utk susu. Contoh dia tidur pukul 9pm, pukul 4am baru bangun. Lepastu bangun pukul 8am, saya bagi susu dia taknak. Perut ok, tak kembung. Last checkup 2 minggu lepas, baru naik 100gram je berat dia. Saya risau sangat. Ada tips tak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2 Các câu trả lời

Sama dgn anak saya skrg 😁 lama betul gap nak menyusu tu

meby dia X suka dah Susu Tu kot. try Susu lain Pulak tgk mcmana

2y trước

Saya dah try bagi susu lain, tapi dia cirit birit lepastu. Saya takut nak bagi. Nanti makin taknak susu pulak dia 😭